El col·lectiu La Cuina a Sils ha guanyat el Premi Josep Mercader 2023 a la Categoria Cuina. Així hi ha decidit, per unanimitat el Consell Assessor de Gastronòmic Fòrum Barcelona (GFB) aquest dimarts.
L’any 1998 La Cuina a Sils va recollir el Salsafí d’Or, atorgat per l’Associació d’Empresaris de Serveis Turístics de la comarca. El 2004, van rebre el Setrill de plata de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i, l’any 2005, el Bolet d’Or de l’Ajuntament d’Arbúcies.
La Cuina a Sils també va participar, el 2006, a la segona trobada internacional de comunitat d’aliments ‘Terra Mare’, que se celebra a Torí (Itàlia). Tres anys després, l’any 2009, aquest col·lectiu va ser nomenat a Forlimpopoli (Itàlia), Disciples d’Auguste Escoffier.
En els últims anys La Cuina a Sils també ha rebut Premi Especial del Patronat de Turisme Costa Brava Juli Soler i Lobo (2018) i la Creu de Sant Jordi (2018).