Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cinc detinguts i quatre vivers de marihuana desmantellats a Riudarenes

L'operatiu també ha comissat ventiladors, aparells d'aire condicionat, làmpades, 1.750 euros en metàl·lic, una escopeta de caça modificada i una carabina d'aire comprimit


Cinc persones han estat detingudes en una operació de la Guàrdia Civil que ha comportat el desmantellament de quatre vivers de marihuana a la urbanització Can Fornaca de Riudarenes. A banda dels detinguts, dues persones més han estat investigades.

El dispositiu policial va tenir lloc el 16 d’abril en quatre habitatges d’aquesta urbanització. En total es van comissar 1.975 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i 13,5 quilos de cabdells a punt per ser consumits. La investigació va començar quan la Guàrdia Civil de Palamós (Baix Empordà) va tenir coneixement que a la urbanització Can Fornaca hi podia haver diverses plantacions indoor. La investigació posterior va constatar aquest extrem.

Els agents del cos estatal van comprovar que als immobles hi havia diversos aparells d’aire condicionat i van sospitar que s’hi podia estar cometent un frau de fluid elèctric. Tot plegat, segons el cos, indicis que corroboraven la hipòtesi que a dins hi havia vivers de marihuana.

Davant d’aquests fets, el 16 d’abril van entrar als domicilis prèvia autorització judicial i es va confirmar l’existència dels vivers de grans dimensions. A banda de les plantes i els cabdells comissats es van comissar aparells per al cultiu com ara ventiladors, aparells d’aire condicionat i làmpades, a més de 1.750 euros en metàl·lic.

En un dels escorcolls es va trobar, a més, una arma de foc, concretament una escopeta de caça modificada i amb munició, i una carabina d’aire comprimit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit