Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Caldes presenta La Carbonada, un festival de literatura juvenil

La Carbonada és un festival de literatura juvenil dedicat a Joaquim Carbó, escriptor nascut a Caldes l’any 1932, fundador i col·laborador de la revista Cavall Fort


Caldes de Malavella celebrarà la primera edició del Festival de Literatura Juvenil La Carbonada. Entre el 24 i el 26 de novembre, el municipi s’omplirà de literatura infantil i juvenil amb l’objectiu d’acompanyar als joves en el procés de la descoberta literària. Així, en aquest festival, com exposen des de l’Ajuntament de Caldes, també hi prendran part totes aquelles persones implicades en aquest procés: des de pares i mares, fins a mestres, passant per bibliotecàries i bibliotecaris, il·lustradores i il·lustradors o escriptores i escriptors.

La Carbonada

La Carbonada és un festival de literatura juvenil dedicat a Joaquim Carbó. Aquest escriptor va néixer a Caldes l’any 1932, fundador i col·laborador de la revista Cavall Fort. Tot i que Carbó ha escrit per a totes les edats, des de l’Ajuntament de Caldes expliquen que volen posar l’accent en la seva obra juvenil. En aquesta disciplina, de fet, destaca la novel·la La Casa Sota la Sorra (1964). El seu protagonista, l’intrèpid Pere Vidal, esdevindrà la imatge del Festival. Una il·lustració, realitzada per Judith Navarra, inspirada en els dibuixos de Josep Maria Madorell.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit