Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes obre les inscripcions pel Concurs de Curtmetratges amb Mòbil del I Blanes Costa Brava International Film Festival

El concurs arrencarà l'11 de maig i els participants tindran fins al dia 13 per fer i presentar els curts


El municipi de Blanes comença a escalfar motors per la celebració de la primera edició del Blanes Costa Brava International Film Festival, que tindrà lloc de l’11 al 18 de maig. Aquest cap de setmana s’han obert les inscripcions per participar en el Concurs de Curtmetratges amb Mòbil.

Aquest certamen està obert a tothom. La idea és fer un curtmetratge només utilitzant el telèfon mòbil i fer-ho amb un termini màxim de 48 hores. La durada dels curts ha de ser d’entre un i cinc minuts. A més, han d’estar rodats a Blanes.

El Concurs de Curtmetratges amb Mòbil tindrà tres categories. D’una banda, la categoria ‘Junior’, fins a 13 anys. La categoria ‘Juvenil’ serà per a joves d’entre 14 i 18 anys, mentre que la categoria ‘Adults’ serà per majors de 18 anys i sense edat límit.

Hi poden participar equips sense un nombre màxim de persones marcat. Ara bé, cada equip ha de tenir un responsable amb qui l’organització del certamen pugui estar en contacte.

El concurs arrencarà el dia de l’estrena del Blanes Costa Brava International Film Festival, l’11 de maig. Aquest dia es farà la presentació oficial del concurs al Teatre de Blanes a les 13 h. Des de llavors, els i les participants tindran dins el dilluns 13 de maig a les dues del migdia per fer i presentar un curt.

Les inscripcions es poden fer a través de la web del festival o, també, de manera presencial, el dia de la presentació del certamen.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit