Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes celebra la ‘Setmana per la Pau’ fins al 3 de febrer


Blanes celebra la Setmana per la Pau amb activitats que comencen aquest dilluns i que s’allargaran fins al divendres 3 de febrer.

El tret de sortida és el ‘Manifest per la Pau’ aquest dilluns a les 6 davant l’Ajuntament. Posteriorment, la Sala de Plens acull el Lliurament dels Fons pels Projectes de Cooperació Internacional.

El dimarts s’ha programat la conferència ‘Els processos de pau a l’Amèrica Llatina: esperances i resistències’. Comptarà amb la presència de Jaume Soler (SOARPAL) i Victòria Hernández (ASOCOLGI).

L’endemà, el dimecres 1 de febrer a les 6 a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal allotjarà la presentació de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació, a càrrec de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat.

El dijous 2 de febrer tindrà lloc la presentació del 5è Calendari Interreligiós de Blanes 2023, a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Sala de Plens.

Finalment, el divendres 3 de febrer, a partir de les 8 del vespre, es farà la 5a Marxa per la Pau, que sortirà des de la Biblioteca Comarcal, aturant-se a la plaça dels Països Catalans i a l’espai de Sant Andreu de Sa Palomera per fer diverses intervencions. El recorregut finalitzarà al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament.

La Setmana per la Pau 2023 està organitzada per l’Àrea d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, així com pel Servei d’Acollida, la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social, i la Taula de Comunitats Interreligioses de Blanes.

Foto: Ajuntament de Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit