Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arriba la segona edició del FesTRIval esportiu Ciutat de Calella


Calella acollirà aquest dissabte la segona edició del FesTRIval esportiu Ciutat de Calella, una triple competició esportiva que inclou Aquatló, Triatló i travessia en aigües obertes. A més, la prova del triatló forma part del circuit oficial de la federació catalana de triatló. L’organització espera entre 400 i 500 persones provinents de 27 poblacions diferents. De fet, per aquesta segona edició del FesTRIval esportiu Ciutat de Calella s’han triplicat el nombre d’inscripcions de l’any passat. Així ho valora Raül Claramunt, president del Club Natació Calella. 

“Pràcticament hem triplicat inscrits amb la qual cosa pensem que és un èxit i que [el FesTRIval] s’està consolidant d’una manera molt positiva.”

Des de l’Associació Turística de Calella esperen que l’esdeveniment aporti un impacte positiu en l’economia de la ciutat. A més, tant l’Associació com l’Ajuntament de Calella valoren molt positivament les activitats esportives, destcant-ne l’impacte amb dels valors de companyarisme, esforç, treball i recompensa que potencien. Així ho apunta Marc Buch, alcalde de Calella.

“És bàsic, si nosaltres tenim la sort de ser una ciutat amb un esperit esportiu molt gran, on s’hi fan molts esdeveniments esportius i s’hi practica molt esport, doncs és bàsicament, també, perquè les entitats s’hi dediquen en cos i ànima i ensenyen els valors que porta innats l’esport: el companyarisme, l’esforç, el treball, la recompensa… Per tant, tot el que sigui esport, nosaltres hi estarem sempre al costat.”

De fet, Sònia Hernàndez, presidenta de l’Associació Turística de Calella, ha parlat de la voluntat de consolidar Calella com una destinació de turisme esportiu. A més, Hernàndez també ha volgut subratllar l’alta participació femenina, sobretot en el sector més jove on un 60% dels inscrits són dones.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit