Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 19/09/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns un acusat que s’enfronta a 6 anys de presó per abusar sexualment d’una veïna menor d’edat al llarg de tres anys, entre el 2016 i el 2019, a Arbúcies. Les acusacions sostenen que el processat utilitzava “com a pretext” el seu fill i convidava la víctima a casa a jugar amb el menor. Aleshores, aprofitava les estones que estaven sols per fer-li tocaments i insinuacions. L’acusat ho nega.

– La UGT denuncia que l’hotel Azure de Lloret de Mar vulnera els drets sindicals i l’acusa de practicar “pirateria empresarial”. Des del sindicat critiquen que l’hotel ha dividit les seves branques d’activitat en cinc empreses diferents. Aixó, segons diuen, impossibilita que l’establiment pugui tenir comitè i hagi d’escollir individualment els delegats sindicals. El sindicat també denuncia que l’hotel els exclou d’aquest procés i que ha arribat a acomiadar la candidata que havien proposat. El sindicat ha portat la qüestió davant la Inspecció de Treball.

– Pineda de Mar reobre la Biblioteca de Poblenou després de la reforma integral. Segons fonts del consistori, amb les intervencions s’ha modernitzat l’equipament i s’ha creat un espai “molt acollidor i funcional” adaptat a les necessitats i hàbits de les usuàries i usuaris de la biblioteca.
Amb les obres de reforma s’han creat zones diferenciades, tant pel públic infantil i juvenil com per al públic adult. A més, s’ha ampliat l’oferta tecnològica triplicant el nombre d’ordinadors a disposició dels usuaris. D’altra banda, després de les reformes, també s’especialitzarà el fons documental en tres temàtiques vinculades a la població: Mar de Fons, arts visuals i plàstiques i Dones amb Art.

– I el Teatre de la Costa Brava Sud celebra 10 anys. Aquest projecte uneix el Teatre de Blanes amb el Teatre de Lloret de Mar amb una programació conjunta d’arts escèniques coordinada entre els dos municipis. En motiu de celebrar el 10è aniversari del Teatre de la Costa Brava Sud, aquesta temporada estarà marcada per una programació farcida d’humor i comèdia.
D’entre les propostes programades destaquen El Joc de la Veritat, escrita i dirigida per Miquel Murga, Cartes d’Amor amb Àlex Casanovas i Llol Bertran o Fitzory: Quatre dones al límit dirigida per Sergi Balbel i amb la interpretació de Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla, Natalia Sánchez.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit