Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 16/10/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Blanes ha tancat la primera edició del Blanes Urban Fest (BUF!) amb més de 50.000 assistents.
La primera edició del BUF! ha clos aquest dissabte amb les actuacions de Figa Flawas i DJ Trapella i amb un castell de focs a càrrec de l’empresa Pirotècnia Valenciana, actual campiona del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava.
L’actuació amb més ressò del BUF! va ser la bonus track que va protagonitzar l’artista Leticia Sabater la primera nit del festival. A banda de les actuacions musicals, la primera edició del BUF! també ha comptat amb activitats com dansa urbana o pintades de murals en diferents espais del municipi.

– L’aeroport de Girona-Costa Brava ha superat els 1,3 milions de passatgers des de principis d’any. Aquesta xifra que suposa un augment de més del 17% respecte al mateix període del 2022. A més, aquest setembre han passat per la terminal de Vilobí d’Onyar 265.000 viatgers, un 37% més dels que hi van passar l’any passat.

– I també a la Selva, la cursa solidària ‘Corre per les mames’ de la Fundació Oncolliga Girona amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, ha mobilitzat aquest diumenge matí més de 2.200 persones. Al total de la demarcació han estat més de 5.000 participants que han volgut solidaritzar-se amb les persones afectades per aquest tipus de càncer. La iniciativa s’ha celebrat simultàniament a divuit municipis de les comarques gironines. En tots ells s’hi podia fer un recorregut circular de cinc, vuit o deu quilòmetres.
A la Selva, les poblacions en què s’ha celebrat la cursa solidària han sigut Sils, Amer, Santa Coloma de Farners, Breda, Riells i Viabrea, Anglès i Massanes.

– I avui arrenca la campanya de vacunació de la grip i la covid a les diferents àrees bàsiques de salut de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En el cas de Palafolls, la campanya començarà el dimecres 18.
A la Selva, la campanya de vacunació es farà a El Puntet de Lloret de Mar i al Consultori Local de Tossa de Mar. Pel que fa al Maresme, a Malgrat de Mar, es farà a Can Campassol, a l’Escola d’Adults, i al CAP Malgrat de Mar. A Calella, el punt de vacunació serà al CAP Calella. I a Palafolls, es vacunarà al Casal d’avis i al Consultori Local de Palafolls.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit