Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 10/11/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Joan Domènech i Moner, el primer alcalde democràtic de Lloret de Mar, ha mort aquest dijous als 80 anys d’edat. Entre el 1979 i el 1983 va ser l’alcalde de Lloret de Mar i del 1995 al 1999 va tornar a ser regidor del consistori lloretenc. Durant la seva carrera política, Domènech i Moner també va ser diputat a la Diputació de Girona i director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Girona.
Doménech i Moner va ser un impulsor de la cultura catalana a través de diferents institucions i entitats. El 2014 va presidir la Fundació Prudenci Bertrana, que entrega anualment els Premis Literaris de Girona.
A més, també va ser president de l’Obreria de Santa Cristina durant 16 anys i del Club Marina-Casinet d’on va ser secretari 30 anys. Ha participat en diverses associacions culturals i fundacions com ara la Fundació Fita, la Fundació Valvi, Aspronis o la Fundació Amorós Garriga de Badalona.

– També a la Selva, l’Institut Serrallarga de Blanes busca persones voluntàries per impulsar el projecte Mentora al centre. Aquest programa de mentoria està enfocat a acompanyar joves d’entre 14 i 18 anys en les etapes de transició educativa.
A Catalunya, 1 de cada 6 joves deixa els estudis abans de graduar-se en Batxillerat o FP de grau mitjà segons la Fundació Bofill, l’entitat impulsora del programa.

– En plana cultural, Lloret de Mar celebrarà la XXII edició de la Fira Medieval aquest cap de setmana. Durant els dies 11 i 12 de novembre s’han programat una quarantena de propostes. Des de l’ajuntament lloretenc esperen que passin pel municipi un total de 50.000 visitants.
Enguany la fira medieval comptarà amb més de 100 parades. A més, el programa de la Fira Medieval de Lloret es complementarà amb altres activitats com cercaviles, circ, màgia, combats de soldats i danses orientals, entre d’altres.

– Vidreres recupera el llegat històric i patrimonial del vescomtat de Cabrera. Amb el lema ‘Vidreres en temps dels Cabrera’, el municipi ha organitzat un seguit d’activitats per fer valdre el patrimoni material i immaterial.
Des del dimarts 14 de novembre i fins al 10 de desembre, es podrà visitar l’exposició del projecte Vescomtat de Cabrera a la Biblioteca Joan Rigau i Sala. La mostra comptarà amb materials divulgatius sobre diferents aspectes que vinculen la població de Vidreres amb el vescomtat de Cabrera.
L’acte central de ‘Vidreres en temps dels Cabrera’ es farà el dissabte 18 de novembre, coincidint amb el cap de setmana de la Festa Petita del municipi.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit