Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 6/11/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Departament d’Acció Climàtica assegura que aquest any s’han detectat poblacions importants del bernat marbrejat en produccions de l’avellana de Brunyola. També hi ha hagut algunes afectacions a l’Alt Maresme i en zones de Girona i la Garrotxa. Ara, l’insecte de color marró arrenca la fase d’hivernació i és recomanable la seva eliminació. De moment, aquest any els danys que el bernat marbrejat ha ocasionat en els cultius no són significatius.

– I Calella ha tancat aquest dissabte la vuitena edició del Calella Film Festival. La directora catalana Elena Martín ha sumat un nou triomf amb la seva segona pel·lícula Creatura que ha rebut La Llopa, el guardó a Millor Pel·lícula. El director Albert Serra ha sigut l’encarregat d’entregar el premi. Elena Martín i Clara Roquet de Creatura també han rebut el premi al millor guió.

– A la Selva, una família de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) s’ha convertit aquest dissabte en el visitant número 150.000 del Castell de Montsoriu des de la seva obertura al públic l’any 2011. Els visitants han estat rebuts a migdia en un acte de celebrat al pati d’armes del castell gòtic que ha comptat amb la presència de l’actor Quim Masferrer, veí de Sant Feliu de Buixalleu, i de diverses autoritats. A l’acte de celebració també hi han assistit persones vinculades amb el projecte de recuperació del Castell de Montsoriu, iniciat fa tres dècades.

– També a la Selva, un total de 71.370 persones han passat pels equipaments culturals de Lloret de Mar aquest estiu, és a dir, de juny a setembre. Els Jardins de Santa Clotilde són l’equipament que ha rebut més visites, seguit del Castell de Sant Joan i el Museu del Mar.
Segons l’Ajuntament de Lloret, la previsió és que se superin les xifres de tancament de l’any 2022. Llavors, els equipaments culturals de Lloret de Mar van rebre 136.456 visitants.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit