Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Dos detinguts i dues menors denunciades per agredir els vigilants de l’estació de Blanes


Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves i han denunciat dues menors per agredir els vigilants de seguretat de l’estació de trens de Blanes. Els fets van passar aquest diumenge a primera hora del matí quan un grup d’un centenar de joves que havia sortit de festa es van encarar amb els vigilants, després que els informessin que la línia estava tallada pels desperfectes del temporal de mar a Santa Susanna.

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN) hi va haver cops i empentes i, arran de l’agressió, un dels vigilants va necessitar ser traslladat a l’hospital de Blanes per un cop al cap que va necessitar punts de sutura. Als dos detinguts, un menor i un jove de 21 anys, i a les dues denunciades se les acusa de lesions i atemptat a agent de l’autoritat. Segons els Mossos, una de les menors denunciades va arribar a envair les vies.

ADN Sindical de Seguretat i Serveis de Catalunya, que representa el sector de la vigilància privada, ha fet públic el cas a Twitter. En una piulada, es veu un vídeo on els vigilants de seguretat intenten contenir el grup de joves que se’ls encara. A l’altra, ensenyen la lesió al cap que va patir el vigilant que va necessitar rebre punts de sutura, i critiquen manca d’efectius a l’estació de Blanes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit