Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Renfe prohibirà els patinets elèctrics a tots els trens de passatgers a partir del 12 de desembre


El Consell d’Administració de Renfe ha decidit aquest dilluns que es prohibirà l’accés de patinets elèctrics a tots els trens de passatgers de Rodalies, Regionals, Alta Velocitat i Llarga Distància a partir del 12 de desembre.

La prohibició, similar a la que aplica des de fa mesos als autobusos i metro a Barcelona, ve fonamentada, segons la companyia, per la “situació de perill generada davant d’incendis de bateries” registrats en alguns transports públics, successos causats, afirma la mateixa font, i entre d’altres raons, per manipulació de la bateria, desperfectes per cops, pas del temps o utilització de carregadors diferents. La mesura, serà ratificada demà al Consell d’Administració de Renfe Viatgers.

A les estacions de Rodalies gestionades per Renfe s’informarà de la prohibició si es detecta un viatger amb patinet elèctric, i igualment es podran fer inspeccions aleatòries amb interventors i agents de seguretat.

En altres països, alguns operadors ferroviaris del Regne Unit i Irlanda, a banda del Metro de Londres o Hamburg, també han pres mesures similars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit