Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Preocupació entre els veïns d’un carrer de Blanes per una esllavissada


Preocupació entre els veïns del carrer s’Auguer de Blanes per una esllavissada que va tenir lloc el passat dissabte per la nit com a conseqüència de les pluges dels darrers dies. Segons expliquen, els terrenys on hi ha hagut l’esllevissada són propietat de l’Ajuntament a qui reclamen més celeritat per assegurar la zona ja que temen que es produeixin més moviments de terres que posin en perill les vivendes. Els fets van passar a l’alçada del número 40 i, segons els veïns, van obligar a desallotjar diversos immobles.

La situació no és nova. Segons expliquen, el passat 22 de maig ja van alertar a l’Ajuntament del problema que podria suposar una esllavissada a la zona. Llavors, l’arquitecte municipal va visitar el lloc i, segons els veïns, el tècnic va recomanar “intervenir el més aviat possible”. Ara, els veïns diuen sentir-se en una situació de “completa indefensió” i reclamen una “resposta urgent” per part del consistori.

Des de l’Ajuntament, per la seva banda, asseguren que no hi ha cap perill i que l’esllavissada va ser controlada la mateixa nit pels serveis d’emergències i no va ser necessari fer desallotjaments.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit