Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 11/05/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Consorci d’Aigues Costa Brava Girona ha invertit 680.000 euros en unes obres de millora de la planta potabilitzadora d’aigues de Lloret-Tossa, que està ubicada al terme municipal de Tordera. En aquest últim any s’ha instal·lat un bypass per reconduir l’aigua dels pous cap als decantadors durant el període de neteja de la cambra d’arribada, s’ha construït un edifici annex de control i taller i s’ha ampliat la línia de fangs per millorar l’eficiència del tractament. Tot plegat amb l’objectiu de garantir el subministrament a dues poblacions que multipliquen per 4 la seva població durant els mesos d’estiu.

-El Consell Comarcal de la Selva inverteix 140.000 euros en modernitzar les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, ubicat a Tossa de Mar. Hi haurà una zona de post-operatori, una zona específica per allotjar cadells, es traurà la teula de fibrociment i s’aïllarà la coberta. Durant la visita al centre, el Consell Comarcal ha anunciat que el nombre de gats abandonats durant el 2021 ha crescut de forma important, arribant als 120 exemplars. Això es deu al fet que s’han trobat moltes camades de cadells abandonats i amb pocs dies de vida. Per contra, el nombre de gossos abandonats ha baixat respecte l’any anterior i el CAAS n’ha gestionat 407.

-Vidreres disposarà d’una instal·lació fotovoltaica d’ús compartit en l’àmbit público-privat. Es tracta d’una instal·lació que s’ha projectat a sobre del pavelló poliesportiu i que podrà alimentar diferents equipaments municipals a banda d’habitatges de la zona que estiguin en un radi de 500 metres. El consistori calcula un estalvi al voltant del 30% de l’energia consumida en una llar estàndard.

-El Centre Cultural La Casa Nova de Riells i Viabrea acollirà, durant el 14 i 21 de maig, les semifinals del Concurs Sona. Després de diverses setmanes i de més d’una vintena de participants, ara es disputen les semifinals d’aquest certamen. Com a novetat d’aquesta edició, els concursants han d’interpretar un tema propi i un tema en català.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit