Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Palafolls reactiva el cos de Protecció Civil

El consistori farà una aportació de 5.000 euros aquest 2024


L’Ajuntament de Palafolls i el cos de Protecció Civil del municipi han signat un nou conveni de col·laboració, en coordinació amb la Policia Local. Així, després d’anys d’inactivitat, el cos es reactiva.

Segons el nou conveni signat, el consistori farà una aportació de 5.000 euros al cos de Protecció Civil aquest 2024. A més, també recull que el cos ha heretat el material ja existent, com el vehicle o el remolc.

Com expliquen des de l’ajuntament, per ara, el cos compta amb cinc persones voluntàries i sis més que aspiren a formar-ne part. Tot i això, Protecció Civil Palafolls continua buscant persones que vulguin col·laborar-hi duent a terme tasques de prevenció, informació i suport a la ciutadania. Les persones que hi estiguin interessades hauran de superar un curs bàsic i gratuït, que ofereix els coneixements teòrics i pràctics, i una prova psicotècnica.

Des del consistori assenyalen que el cos de Protecció Civil té la voluntat d’ajudar a altres cossos d’emergència professionals en tasques de prevenció i assistència, principalment en casos com inundacions, incendis o accidents, entre d’altres.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit