Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Palafolls instal·la plaques fotovoltàiques a les escoles i al Casal d’Avis


L’Ajuntament de Palafolls instal·larà plaques fotovoltàiques a les escoles i al Casal d’Avis. Durant aquesta segona meitat de l’any 2023, com apunten fonts del consistori, es preveu finalitzar la segona fase del Pla d’energia fotovoltaica de Palafolls.

El Pla d’energia fotovoltaica de Palafolls, dividit en tres fases, preveu instal·lar 500 plaques fotovoltàiques en diversos equipaments muncipials. Des de l’Ajuntament de Palafolls estiment que la producció anual d’aquesta instal·lació sria d’uns 270 MWh.

Actualment, el municipi maresmenc comença la segona fase del pla. En aquesta etapa s’instal·laran les plaques a les cobertes de les dues escoles públiques de Palafolls. A més, també s’acabarà la instal·lació del casal d’avis. En total, el cost ascendeix als 154.222,46€, segons el consistori de Palafolls. Ara bé, aquest import prové de la subvenció concedida per la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a la tercera fase, finançada també per la Diputació, està previst que s’executi durant els primers mesos de l’any 2024. En aquest cas els equipaments on es duran a terme les obres seran el Teatre de Palafollsi el Forroll.

Foto: Ajuntament de Palafolls

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit