Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Palafolls es prepara per la Festa Major


Palafolls es prepara per la Festa Major amb la presentació del cartell i del programa d’activitats d’aquest any. Enguany, del 2 a l’11 de setembre, el municipi maresmenc es vestirà de gala per celebrar la Festa Major.

Segons explica la regidora de Cultura de Palafolls, Susanna Capdevila, la Festa Major vol combinar la cultura popular amb una proposta de qualitat de música diversa que tothom pugui gaudir.

“Doncs la Festa Major d’enguany, un any més, vol combinar la cultura popular amb una proposta de qualitat de música diversa on tothom hi trobi el seu espai i el seu moment. Per això si ens mirem la programació hi trobem grups molt diversos des de grups de trap català, DJs, DJs locals i, després, grups molt diversos dins del que és l’Alter Festa. Que ho vull posar molt en valor perquè hi ha un grup de joves que s’hi implica i que busca aquesta diversitat. 

La programació 

El cartell i el programa de la Festa Major de Palafolls d’enguany s’ha presentat aquest dissabte. Obra de la dissenyadora gràfica torderenca Mercè Masferrer, el cartell està inspirat en les nits de Festa Major. Pel que fa al programa d’activitats destaquen els concerts. La maresmenca Mushkaa serà l’encarregada d’obrir les nits de festa després del pregó i el castell de focs. Per l’escenari de la Festa Major de Palafolls d’enguany també hi passaran Boom Boom Fighters, Karaokes Band, Lo Puto Cat, Flux, DJ Trapella i DJ Mario Otero, entre d’altres que completaran l’Alter Festa. Pels més petits també hi haurà concerts amb el grup Xiula, per exemple. Pel públic més adult, el programa inclou el tradicional Concert de Festa Major que anirà a càrrec de l’Orquestra Montgrins.

Altres activitats destacades del programa de Festa Major de Palafolls són la Trobada Gegantera, l’exhibició de les puntaires, la ruta turística pels carrers del municipi, el Correfoc, el retorn de les Verges Trobades i la Diada Castellera, entre d’altres.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit