Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Palafolls acull el III Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera aquest dissabte

Es podrà fer un tast de les 25 ratafies que han participat al III Concurs de Ratafia de l'Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera


Palafolls celebra aquest dissabte el III Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera. El dia 2 de desembre, la plaça de Poppi de Palafolls serà l’epicentre d’aquest aplec amb un seguit d’activitats programades. A més, també es podrà fer un tast de les 25 ratafies que han participat al III Concurs de Ratafia de l’Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera.

El III Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera arrencarà a les 10 h del matí amb una plantada de gegants i una xocolatada popular. En acabar, es farà un taller de fang. A les 11.30 h hi haurà una cercavila de la Colla Gegantera de Palafolls seguida d’una ballada de sardanes amb la Cobla de Palafolls. A les 12.30 h es farà un taller de balls de bastons amb l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

Al migdia hi haurà un vermut amb còctels de ratafia i música a càrrec de PD Bosc. L’aplec continuarà amb una arrossada popular i un tast popular de les ratafies participants al Concurs de Ratafia.

Pel que fa als actes de la tarda, a les 15.30 h Quedem en Paus oferirà un concert. Seguidament, es farà públic el veredicte del III Concurs de Ratafia. El III Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera acabarà amb Ca l’Oca i PD Bosc.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit