test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Marc Buch presenta el govern de Junts i PSC a Calella


L’alcalde de Calella Marc Buch ha presentat el govern municipal pel mandat 2023-2027. Després dels resultats de les eleccions muncipals del 28M, Junts i PSC van tancar un acord per governar amb majoria absoluta de 9 regidors. Amb l’entrada del nou govern de Calella de Junts i PSC, les àrees han quedat repartides entre els regidors de les dues formacions. A més, Buch, de Junts, ha anomenat Cindy Rando, cap de la llista socialista, com a primera tinent d’alcalde.

Amb l’entrada del nou govern de Junts i PSC a Calella també s’ha creat una nova àrea: la d’Associacionisme, que vol donar servei a les entitats de Calella. Com apunten des del consistori, la seva funció principal serà ajudar les entitats i a les associacions a cercar ajuts per poder tirar endavant o expandir les seves activitats.

Marc Buch va ser investit nou alcalde de Calella el dissabte 17 de juny. Durant el ple, Buch va garantir “estabilitat” per treballar per la “transformació” de la ciutat des del “realisme” però no des del “conformisme”. A més, el batlle va reclamar una ciutat més atractiva, seductora i visible per atraure nous visitants i inversions per enfortir el teixit econòmic i social de la ciutat

Foto: Ajuntament de Calella

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit