Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat es prepara per celebrar la festa major de Sant Nicolau

Enguany, el programa d'activitats no es repartirà cas per casa sinó que s'haurà de recollir en diferents equipaments del municipi


Malgrat de Mar celebra la Festa Major de Sant Nicolau del 5 al 9 de desembre. El programa compta amb prop d’una vintena d’activitats per a tots els públics. A més, enguany, la portada del programa de la Festa Major de Sant Nicolau és el dibuix d’una alumna de l’Escola Maristes-Sant Pere Chanel. La il·lustració de la Nora Vázquez va ser la guanyadora del concurs infantil de dibuix de Sant Nicolau.

La Festa Major de Sant Nicolau arrencarà el 5 de desembre amb el torneig de petanca de l’Associació de Jubilats i una sessió de ‘Contes per a adults’ amb Jordina Biosca. La diada central, però, serà el 6 de desembre, festivitat de Sant Nicolau. Durant la jornada hi haurà el Mercat de Sant Nicolau, la Trobada de Gegants, la Sopa de Pedres, l’ofici solemne, el Vermut Solidari i el concert i ball de festa major amb l’Orquestra Selvatana. Per la resta de dies s’han programat altres activitats com un torneig de dominó, un concert i ball amb l’Orquestra Montgrins, el Cros de Malgrat de Mar o el correfoc infantil, entre d’altres.

Des de l’Ajuntament també han informat que enguany, el programa d’activitats no es repartirà cas per casa. Així doncs, s’haurà de recollir a l’Ajuntament de Malgrat, a l’Arxiu, a la Biblioteca La Cooperativa, al Centre Cívic o a l’Àrea de Serveis a la Persona de Can Feliciano. També al Pavelló Germans Margall, al Pavelló municipal d’Esports de l’avinguda Tarragona, al Camp Municipal d’Esports, al Casal dels Jubilats de Can Campassol, al Centre de Formació d’Adults Cases dels Mestres i al Centre d’Atenció Primària (CAP). A més, sí que es repartirà a través de l’alumnat de les escoles de Primària i en alguns comerços del poble, segon ha avançat el consistori.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit