Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret ja té a punt el web de la Capital de la Cultura Catalana 2023


Lloret de Mar fa públic el web de la Capital de la Cultura Catalana 2023, un portal que té l’objectiu de difondre totes les activitats programades en el marc de la Capital de la Cultura Catalana que tindrà lloc a Lloret l’any vinent. Ja hi ha més de setanta-cinc activitats culturals previstes, de gener a juny, que es podran consultar al web www.ccclloret.cat.

El web s’ha presentat aquesta setmana sota el lema d’aquest esdeveniment cultural: Som el que celebrem. I les activitats culturals que tinguin lloc el 2023 en el marc de la Capital de la Cultura Catalana s’agruparan en sis eixos conceptuals: Som el que ballem, Som el que cantem, Som el que compartim, Som el que defensem, Som el que imaginem i Som el que agraïm.

El regidor de Festes, Cristian Fernández, ha dit que “l’any 2023 ha de servir per posar en valor tota l’activitat cultural que es desenvolupa a Lloret a nivell municipal, ja que el municipi disposa d’una important xarxa d’equipaments culturals (teatre, biblioteca, museus, arxiu històric) i un teixit cultural ric i dinàmic”.

El web també inclou una newsletter i qui vulgui podrà rebre tota la informació actualitzada de la capitalitat o descarregar-se les activitats del programa que es penjaran en format PDF.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit