Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Dia sociosanitari i el Servei Integral de Rehabilitació de l’Hospital de Calella s’instal·laran a Pineda

Amb aquest trasllat a Pineda s'espera descongestionar l'Hospital de Calella


Pineda de Mar incorporarà l’Hospital de Dia sociosanitari i el Servei Integral de Rehabilitació. Aquests dos serveis, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment són a l’Hospital Sant Jaume de Calella. La nova ubicació serà a un edifici pròxim a Can Xaubet. Amb aquest trasllat a Pineda s’espera descongestionar l’hospital calellenc.

L’Hospital de Dia es concep com un espai polivalent on s’administren tractaments mèdics sense necessitat d’ingressar. A Pineda es traslladarà l’àrea sociosanitària i de rehabilitació. Això permetrà ampliar la Unitat de Pacient Crònic Aguditzat a
l’Hospital Sant Jaume, passant de 8 a 24 places

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Pineda de Mar apunten que la proximitat a Can Xaubet ha de permetre una millor atenció als pacients, coordinant els serveis de rehabilitació que ja s’ofereixen al complex esportiu de manera més directe amb els professionals de l’Hospital de Dia. A més, també apunten que el trasllat dels serveis permetrà descongestionar l’Hospital de Calella descarregant les visites d’urgència.

A l’edifici on es farà el trasllat el consistori informa que ja s’hi estan fent reformes. Així, esperen que entri en funcionament durant l’estiu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit