Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jaume Dulsat: “No pot ser que una destinació turística com Lloret no tingui un accés rodat d’alta velocitat”


Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, ens ha acompanyat avui al Matí360 de Ràdio Marina. A les portes de la fi de la temporada turística estival, Dulsat ha apuntat que aquest estiu ha sigut “sortosament prepandèmic” amb nivells equiparables als del 2019. A més, el batlle es mostra confiat que aquesta tendència es repeteixi fins a finals d’any amb el turisme desestacionalitzat com el turisme de congressos o el turisme esportiu. “Aquest final d’any sembla que serà potent”, ha dit Dulsat.

Pel que fa a la procedència dels i les visitants, l’alcalde de Lloret ha confirmat que les xifres de turisme nacional han crescut, “són més importants que el 2019”. Tot i això, segons Dulsat, el públic britànic encara no ha arribat a les xifres prepandèmia. Tampoc s’ha recuperat el turisme procedent de l’Europa de l’est. Ara bé, el que sí que s’ha pogut recuperar aquest any, segons el batlle, ha sigut el públic centreeuropeu.

En l’àmbit de mobilitat, Jaume Dulsat ha lamentat la falta d’infraestructures a Lloret de Mar. “Lloret és la ciutat més gran de Catalunya que no té tren”, ha sentenciat l’alcalde. Dulsat ha apuntat que les millores als accessos al municipi de la costa selvatana “són necessàries”, “no podem tenir aquesta falta d’infraestructures”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit