test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Fel Faixedas, actor i humorista arbucienc: “A Arbúcies em veuen més com el veí que explica bestieses que com a un còmic”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya Fel Faixedas, actor i humorista arbucienc. Amb ell hem parlat sobre l’espectacle número 100 de Faixedas i punt.

Com ha explicat, les 100 funcions de Faixedas i punt arriben amb “il·lusió” perquè sigui a Arbúcies i, també, perquè “és un espectacle que no ens imaginàvem que arribaria a les 100 funcions”. Faixedas explica que aquesta fita passi al seu poble, “ha sigut bastant casualitat”.

“Faixedas i punt neix com a necessitat”, explica l’actor. “Vaig aprofitar material del que estava funcionant i hi vaig afegir textos nous. Són monòlegs fragmentats a través de preguntes de guió i preguntes del públic”, diu.

Així, com explica l’arbucienc, a Faixades i punt “acabem parlant del poble on actuem”. A l’hora d’actuar a Arbúcies, l’humorista exposa que serà “especial” però que també hi ha “el handicup que no em veuen com a còmic, si no que em veuen com el veí que porta els nens a l’escola, com el veí que explica bestieses”, fa broma.

A banda dels seus espectacles, Faixedas també col·labora en diferents mitjans. A més, com ha avançat està treballant en un llibre i, des de fa pocs mesos, també és el president del CF Arbúcies. Amb tot, l’actor i humorista explica que és “apassionant”. “Estic molt feliç que la gent tingui ganes de veure’m i d’escoltar-me, quan se’n cansin, ja veurem què passa”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit