Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els pressupostos de la Generalitat contemplen l’ampliació del bloc quirúrgic de l’Hospital de Blanes


Els pressupostos de la Generalitat per al 2023 preveuen invertir 7,9 milions d’euros al pla estratègic de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Dins aquesta xifra també s’inclou una partida per impulsar el projecte d’ampliació del bloc quirúrgic de l’hospital de Blanes, un projecte que havia quedat aturat.

Altres inversions previstes al territori són la construcció del nou CAP d’Hostalric o la instal·lació de tractament d’aigua marina a la dessalinitzadora de la Tordera. Els pressupostos també preveuen un estudi de millora del CAP de Tordera.

Al Maresme central, l’Hospital de Mataró rebrà una inversió de 7,3 milions i en el cas del Consorci Sanitari del Maresme de 5,2 milions d’euros. També, s’executaran obres de millora al CAP de Cabrils per un import de 2,4 milions d’euros i es col·laborarà amb l’Ajuntament en la millora del CAP de Caldes d’Estrac.

Per altra part, els pressupostos preveuen executar el projecte de l’escola Mar Nova de Premià de Mar d’acord amb el conveni signat amb l’Ajuntament per un import total d’1,5 milions d’euros.

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya s’aprovaran probablement el 10 de març després de l’acord entre ERC i PSC.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit