Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Lloret Outdoor Summer Festival tanca l’edició d’enguany amb més de 4.000 assistents


La sisena edició del Lloret Outdoor Summer Festival aplega més de 4.068 assistents segons l’Ajuntament de Lloret de Mar. Aquest festival d’estiu ha programat una quarantena de propostes entre els mesos de juliol, agost i setembre al municipi de la costa selvatana.

La participació més destacable han sigut els concerts de Fenals de Música. Més concretament, segons el consistori, les actuacions de D-Covers, amb 1.000 espectadors, i Wax&Boogie Rithym Sextet, amb 1.200 persones. Les propostes de circ i clown a càrrec de la companyia belga Bubble You, que es van fer a la Roca d’en Maig, o l’espectacle Disorder, celebrat a la plaça Pere Torrent, també han tingut una assistència destacable.

Amb relació a les activitats sobre patrimoni cultural, l’Ajuntament de Lloret publica que 345 persones en van gaudir. Entre les propostes programades en aquest àmbit hi havia visites guiades als Jardins de Santa Clotilde, al cementiri modernista amb acompanyament musical o la ruta indiana i Can Font. Com a novetat d’aquest any, la ruta indiana i Can Font s’oferia amb llengua de signes en català.

Dins del marc del Lloret Outdoor Summer Festival es van organitzar altres esdeveniments de gran format. El Festival Som de Mar, per exemple, va vendre més de 8.000 entrades en la seva tercera edició celebrada del 19 i al 27 d’agost. Per la seva banda, el Lloret Drone Festival, que va celebrar la seva primera edició del 29 al 31 de juliol, va acollir a més de 50.000 espectadors.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit