Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El jutjat envia a judici els tres mossos de Santa Coloma investigats per traficar amb marihuana intervinguda


Els tres Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners investigats per traficar amb marihuana intervinguda es troben a un pas de judici. El jutjat d’instrucció 1 ha tancat la investigació i sosté que hi ha indicis per jutjar-los per delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública per tràfic de marihuana comès per funcionari públic, falsedat en document oficial, descobriment o revelació de secrets o furt.

La interlocutòria, que no és ferma i es pot recórrer, sosté que els tres policies -un caporal i dos agents- van crear un entramat criminal, juntament amb dos investigats més que no són policies, per desviar droga comissada en operatius i tornar-la a posar en circulació. Després, segons el jutjat, es repartien els beneficis.

La detenció dels agents es va produir el 3 de setembre del 2020 després de mesos d’investigació per part de la Divisió d’Afers Interns dels Mossos. Es van detenir un total de cinc persones, tres dels quals eren Mossos d’Esquadra de la comissaria colomenca. A la causa també hi havia hagut com a investigats dos mossos més, que finalment han quedat exonerats, i un traficant que va actuar com a delator i va denunciar el presumpte grup criminal. Aquest confident tampoc anirà a judici perquè a ulls del fiscal no ha comès cap delicte.

Foto: Marina López /ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit