Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

‘El Dominical’ de Ràdio Arenys guanya el premi Millor Programa de Ràdio Local de RAC

El jurat ha valorat El Dominical com un "exemple de perseverança i seguiment de l’actualitat"


El programa El Dominical de Ràdio Arenys ha guanyat el premi a Millor Programa de Ràdio Local que entrega Ràdio Associació de Catalunya (RAC). El jurat ha valorat El Dominical com un “exemple de perseverança i seguiment de l’actualitat”.

El Dominical és un dels programes més longeus de les emissores municipals. De fet, parteix del primer espai radiofònic que va tenir Ràdio Arenys l’any 1979. Es tracta d’un magazín informatiu d’actualitat arenyenca on hi passen els protagonistes polítics, socials, culturals i esportius del municipi.

Enguany, els 24s Premis Ràdio Associació, entregats aquest dilluns al vespre en una gal·la al Palau de la Música, han coincidit amb la commemoració del Centenari de la Ràdio. Per aquest motiu, com expliquen des de RAC, ha concentrat els guanyadors en menys categories a la vegada que ha demanat un reconeixement col·lectiu. Per això no s’han atorgat els premis a l’Excel·lència ni al Millor Professional.

El Premi al Millor Programa de Ràdio ha sigut per Tot Costa de Catalunya Ràdio i a les Transmissions esportives de RAC1. En l’apartat a la Innovació, el premi ha estat pel pòdcast La ronda perversa, de Radiofònics, mentre que en el d’Inclusió ha estat per D’on ets tu?, de Ràdio 4. Les mencions d’Honor reconeixen les trajectòries de Carles Pérez, Josep Genescà i Carles Godó.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit