Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consell Comarcal de la Selva invertirà 100.000 euros a les cuines dels menjadors escolars

Per aquest 2024 es preveu invertir 60.000 euros a les cuines dels menjadors escolars que gestiona l'ens comarcal


El Consell Comarcal de la Selva (CCS) ha engegat un pla d’inversió a les cuines dels menjadors escolars de la comarca. Aquest pla, que s’està aplicant en aquest curs del 2023-2024, té un import superior de 100.000 euros, segons apunten des de l’ens comarcal.

Des de l’ens comarcal apunten que s’estan duent a terme diverses actuacions de manteniment i millora de les cuines i, també, dels espais on dina l’alumnat. Durant el 2023, com exposa el CCS, es va fer una inversió a diverses escoles per un import total de 43.000 euros. De cara aquest 2024, la inversió prevista és de 60.000 euros.

Actualment, el CCS té les competències delegades del Departament d’Educació per gestionar els menjadors escolars. En total, gestiona 25 menjadors de centres públics de la comarca a través de 10 contractes de concessió de serveis amb empreses especialitzades del sector. En aquest sentit, el mes passat, Arbúcies i Sant Hilari Sacalm van demanar al CCS esclarir el procés d’adjudicació del servei a l’empresa que opera als centres dels dos municipis per diverses irregularitats.

 

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit