Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Denuncien l’organització d’una festa de cap d’any sense llicència a la Ciutat Esportiva de Blanes


La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha denunciat al Departament d’Interior una festa de Cap d’Any que s’està organitzant a la Ciutat Esportiva de Blanes i que a hores d’ara no té la llicència corresponent. La festa ha venut fins al moment un miler d’entrades tot i que algunes fonts apunten que aquesta xifra podria ser molt més alta.

El secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, diu que des de la patronal tenen constància que “falten tots els informes” i insisteix que “no hi ha marge de temps perquè es tramiti la llicència”. Boadas també ha dit que “no s’entèn que després de dos anys de restriccions es cedeixi un espai públic a un tercer que ens fa la competència”.

“No entenem que després de dos anys d’aquestes restriccions que han sofert aquests establiments, que tot l’any paguen impostos i que han fet les mil i una per poder-se mantenir oberts i vius després de dos anys de suspensió de la seva llicència degut a les restriccions per la pandèmia doncs no entenem que ara l’Ajuntament faciliti a un tercer un espai de titularitat pública aprofitant els impostos que paguen els nostres empresaris per fer-nos la competència. Ho trobem totalment inadequat i evidentment injust”. (Joaquim  Boadas, secretari general de Fecasarm).

La denúncia parteix de l’Associació de Locals d’Oci Nocturn de Blanes, adherida a Fecasarm. Asseguren que van demanar explicacions a l’Ajuntament, però que en no obtenir resposta, s’han dirigit al Departament d’Interior. Des del sector apunten que l’oferta d’oci nocturn al municipi és “suficient” i consideren que permetre aquesta festa seria “un perjudici molt gran pel sector”.

La Fecasarm té constància que “només s’ha acreditat la disponibilitat de l’espai, però falten molt informes” com el de bombers, el de mobilitat o l’acústic, que l’Ajuntament ja els ha requerit a l’empresa organitzadora. Segons Boadas, “obtenir-los normalment s’allarga més de quinze dies” i assegura que “no hi ha marge perquè aquesta activitat tingui llicència el 31 a la nit”. Amb tot, la patronal demana que es deixin de vendre entrades i es retiri l’activitat.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Blanes han confirmat a Ràdio Marina que l’empresa organitzadora de la festa ha entrat una instància amb la sol·licitud de l’espai.

Imatge: Una de les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit