Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull la fira ‘Endinsant-nos en l’oceà’ aquest cap de setmana


El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) organitza la fira ‘Endinsant-nos en l’oceà’ aquest divendres 30 de setembre. La fira té l’objectiu de promoure la cultura oceànica, apropar la recerca científica al voltant de l’oceà i sensibilitzar sobre la necessitat de la seva preservació.

El Passeig de Mar de Blanes acollirà durant tot el divendres una exposició amb diferents panells en què es parlarà de l’oceà des de diferents perspectives com el clima, la salut, els recursos o la història. A més, hi haurà diverses activitats paral·leles per a totes les edats relacionades amb la recerca marina.

La fira ‘Endinsant-nos en l’oceà’ s’emmarca en el projecte de divulgació científica ‘Ocean Night’ i en l’esdeveniment de ‘La Nit Europea de la Recerca’. L”Ocean Night’ és un projecte de divulgació científica de dos anys de durada (2022 i 2023) que, a través de diferents activitats com tallers, col·loquis, exposicions i propostes educatives, vol donar a conèixer la importància dels oceans i la necessitat de la seva preservació.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit