Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Aquest any, a la Fira, li hem volgut fer un homenatge a la pagesia perquè és un sector que ho està passant molt malament”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Aniol Canals, regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Tordera i president de la 47a Fira Mercat del Ram de Tordera.

El regidor i director de la Fira explica que estan acabant els últims preparatius després de més de 4 mesos treballant en l’esdeveniment.

Com a novetats, aquest any es recupera la programació de divendres a la tarda. Com diu Canals, “recuperar el divendres és recuperar més activitats a Tordera, donar més ambient”. D’altra banda, com apunta el regidor, la Fira Mercat del Ram de Tordera “és la Festa Major petita i per això hem treballat molt per donar-li més activitats al vespre”. En aquest sentit parla que el divendres hi haurà la representació d’una obra de teatre d’una torderenca; dissabte, monòlegs; i, diumenge a la tarda hi haurà els gegants del municipi i una audició de sardanes.

Un puntal important de l’edició d’aquest any és la pagesia. Com explica el regidor, hi han volgut “donar-li més força al sector agrícola perquè ho està passant malament”. “Tordera és un poble agrícola i ramader i volíem fer-los un homenatge perquè Tordera està molt agraïda amb els pagesos”. Per això, com explica,  hi haurà “un museu de grans dimensions a l’aire lliure”.

D’altra banda, el regidor apunta que “la fira és una oportunitat per l’eix comercial”. “La Fira Mercat del Ram és un espai on uneixes empresa local i empresa de fora i  una oportunitat per donar-se a conèixer”. A més, també explica que és una oportunitat per la gent que la visita perquè “hi pot trobar aquells productes que no han trobat a altres llocs”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit