test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret presenta la imatge de marca de la Capital de la Cultura Catalana 2023


Lloret de Mar ha presentat la imatge de marca que definirà el municipi com a Capital de la Cultura Catalana 2023. Es tracta d’un treball de l’empresa lloretenca Ladeus Web Branding, que ha regalat el disseny al consistori, en forma d’aportació per celebrar aquesta capitalitat de Lloret.

La marca és una imatge que identificarà molt fàcilment els actes i esdeveniments que formaran part de la Capital de la Cultura Catalana Lloret 2023, i que agafarà sentit a mida que es vegi aplicada en tots els seus formats. Serà molt identificable, per tal que l’espectador reconegui de seguida de quin esdeveniment es tracta.

Des de l’empresa encarregada del disseny, han explicat que han buscat que fos una marca “sòlida, contundent i impactant”, que contrastés amb un element “inquietant, irreverent, descarat i descontextualitzat”. En aquest sentit, Xavier Tudela, president de l’organització de la Capital de la Cultura Catalana, ha destacat que el logo no vol reflectir una peça arquitectònica concreta, sinó que és “un element que crida a la integració”.

“Aquest logo té la singularitat que no vol reflectir una peça arquitectònica específica, sinó que és un element que crida a la integració, i aquesta integració serà sense dubte l’èxit de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023”. (Xavier Tudela)

Lloret de Mar treballa en la programació dels actes que es realitzaran al llarg de l’any 2023. Segons fonts municipals, serà una programació que permetrà posar en valor i visibilitzar tot el potencial cultural i artístic de Lloret.

El cementiri modernista serà catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional

L’alcalde Jaume Dulsat ha anunciat que “en breu” el cementiri modernista del municipi passi a ser un Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). El consistori ha anunciat que “els informes són excel·lents” i tot porta a pensar que properament el govern català aprovarà la distinció d’aquest equipament patrimonial. De fet, el cementiri modernista ha estat la seu escollida aquest dijous per presentar la imatge de Lloret de Mar com a capital cultural catalana del 2023 i on el cementiri també hi jugarà un paper molt important.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit