Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xiula llença el seu 6è disc: ‘Babynova’


El grup Xiula llença el seu sisè disc: Babynova. El grup de música familiar i educativa l’ha publicat aquest divendres l’1 de desembre. El disc compta amb col·laboracions amb Los Manolos, Helena Miquel, El Pony Pisador, Joan Garriga o Maruja Limón.

Com explica el grup, aquest disc és el “més arriscat” que han fet fins a la data, tant en l’àmbit de lletres com, també, musicalment. Així, Xiula assenyalen que entra en una nova era més “profunda” cantant sobre malalties, la frustració competitiva, l’adolescència, la sexualitat o les paraulotes.

Diversos components del grup treballen en l’àmbit de la pedagogia i l’educació social. Això, juntament amb les pròpies vivències com a pares, com expliquen, els permet compartir recursos i eines per afrontar els reptes de la criança.

Babynova inclou la cançó Dol i Fa Sol, un tema que va sorgir arran d’una sessió compartida entre el grup i deu famílies que han patit aquesta situació. La filmació d’aquesta reunió es va convertir en el curtmetratge que porta el mateix títol i que ha estat el guanyador del Premi al Millor Curtmetratge nacional al Festival In- Edit 2023. El documental també es podrà veure als Cinemes Girona dissabte 25 de novembre a les 16 h i diumenge 26, a les 11:30 h, en una sessió que inclourà una xerrada entre sobre la mort i el dol entre els Xiula i les famílies que han participat en el documental.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit