Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xevi Gómez, director del festival Arts d’Estiu: “L’Arts d’Estiu és un festival multidisciplinar que s’ha anat fent de mica en mica fins a arribar a un punt de plenitud”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Xevi Gómez, director de l’Arts d’Estiu de Pineda de Mar. Amb ell hem parlat sobre aquest festival que enguany celebra la seva 12a edició.

Gómez ha explicat que l’Arts d’Estiu, “que ja s’apropa”, és un festival multidisciplinar. “No només és música, també hi ha teatre, humor i màgia”, ha dit el director. “És un festival que s’ha anat fent mica en mica fins a arribar a un punt de plenitud on en sentim molt còmodes”.

Pel què fa als artistes, Gómez ha apuntat que si bé hi ha artistes que repeteixen de passades edicions, per la d’aquest 2023 hi ha 11 artistes que no han passat mai per l’escenari de l’Arts d’Estiu.

Malgrat les ganes i la iniciativa, el director explicat que “aquest any ens toca superar una dura tasca” perquè, com diu, “l’any passat va ser un gran any”.

Una de les propostes característiques de l’Arts d’Estiu és el Village, un escenari secundari on hi actuen “grups emergents que potser no poden estar a dalt de l’escenari gran per un tema de convocatòria de públic”. Ara bé, Gómez apunta que aquests artistes “són petites joietes” que des de l’Arts d’Estiu descobreixen.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit