Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Soldevila guanya la XVI Beca de Recerca de la Selva

El treball de Soldevila es focalitza el món de l'alimentació medieval dels territoris que ara conformen la comarca de la Selva durant els segles XIII i XVI


Xavier Soldevila ha guanyat la XVI Beca de Recerca de la Selva amb el treball ‘Alimentació i societat a la Selva medieval’. El Consell Comarcal de la Selva li ha fet entrega d’aquest reconeixement en un acte celebrat aquest dimecres.

La Beca de Recerca de la Selva té l’objectiu de promoure la realització de treballs d’investigació de ciències socials i humanes en l’àmbit històric de la Selva. En aquest sentit, el treball de Soldevila es focalitza el món de l’alimentació medieval dels territoris que ara conformen la comarca de la Selva durant els segles XIII i XVI.

Xavier Soldevila és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Girona, diplomat en Teologia per l’Institut de Teologia de Girona i catedràtic d’ensenyament secundari a l’IES Euclides de Pineda de Mar.

La Beca de Recerca està dotada amb 5.000 €. El jurat d’enguany estava format pel president del Centre d’Estudis Selvatans, Joan Llinàs; el director de l’Arxiu Comarcal de la Selva, que també actua de secretari, Joaquim Carreras; el conseller de Cultura, Josep Roquet; el tècnic del Museu Etnològic la Gabella, Joaquim Mateu, i el professor de la Universitat Oberta de Catalunya Narcís Figueras.

 

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit