test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Fraile: “En els últims anys ens costa més arribar a la mateixa participació que en altres edicions de la Cursa de la Ratafia”


Al Matí360 de Ràdio Marina d’avui ens hi ha acompanyat Xavier Fraile, president del Club Olímpic Farners, l’entitat organitzadora de la Cursa de la Ratafia que es farà el pròxim 13 de novembre coincidint amb la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.

Segons Fraile, aquest 2022 és un “any especial” perquè la Cursa de la Ratafia celebra la seva edició número 10 i presentarà un recorregut una mica diferent de les passades edicions. Com ja és tradició, la cursa comptarà amb dues tipologies: un recorregut curt d’uns 13 quilòmetres i un recorregut llarg de prop de 25 quilòmetres. Malgrat que Fraile ha apuntat que no és una cursa molt tècnica, ha fet èmfasi que la gent sigui conscient del que és capaç, de “si pot acabar la cursa amb garanties i sense patir des del quilòmetre dos”. A més d’aquests dos recorreguts principals, enguany és la segona edició que la Cursa de la Ratafia comptarà amb la seva versió per infants, una proposta que es va inaugurar l’any passat i va tenir molt d’èxit, segons el president del Club Olímpic Farners.

Fraile també ha apuntat que, tot i que la Cursa de la Ratafia ja sigui un esdeveniment consolidat dins del món de les curses de muntanya, “aquests últims anys ens costa arribar a la participació de passades edicions”. El president del Club Olímpic explica que això és conseqüència del “boom” que hi ha hagut en el món del running: “ara en un mateix cap de setmana et pots trobar amb quatre curses”. Tot i això, Fraile ha fet una crida per convidar a corredores i corredors a inscriure’s a la cursa. “De ratafia no en faltarà”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit