Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar: “Necessitem una revolució als ajuntaments. Sabem què hem de fer, però ens han de donar les eines per fer-ho”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar.

Amor explica que la quarta revalidació del càrrec d’alcalde l’emprèn amb responsabilitat. “Ser alcalde és gestionar la confiança dels teus veïns”, explica. A més, també apunta que se sent satisfet perquè “els teus veïns et reconeguin la feina”.

De cara al nou mandat, Amor exposa que s’ha “assimilat el projecte polític a l’organigrama tècnic”. Així, s’han ampliat les àrees de treball i l’Ajuntament de Pineda de Mar compta amb quatre tinents d’alcalde. A més, el batlle destaca que al nou equip hi ha més presència de dones. “T’ho has de creure, no pot ser només un discurs”, diu. En aquesta línia, Amor explica que, des de la seva experiència ha vist que “els equips formats per dones tenen unes capacitats per la gestió municipal amb una perspectiva d’acompanyament i cura del ciutadà”.

D’altra banda, Amor ha sentenciat que “per prestar els serveis de qualitat dels ajuntaments, necessitem finançament”. Així, ha lamentat que “l’arquitectura financera dels ajuntaments comença a trontollar”. Entre les causes, ha enumerat la pandèmia i la pujada de preus. A més, l’alcalde de Pineda també ha exposat que “necessitem una revolució als ajuntaments, perquè ens han vingut moltes coses a sobre i fins ara ho hem pogut anar salvant, però ara veiem que és un problema estructural”. En aquest sentit, el batlle també ha apuntat que “el municipalisme, que diria que és de l’administració més ben valorada, té clar com s’ha d’actuar i què s’ha de fer, però no ens acaben de donar les eines per fer-ho”.

Entre altres temes, Amor també ha parlat del festival Arts d’Estiu i de les línies d’actuació del seu quart mandat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit