Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Amat: “La MAT no és necessària per garantir el subministrament elèctric a la Selva Marítima”


La lluita contra el projecte de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) que el govern espanyol fa més de 15 anys vol construir a la Selva Interior, entre Santa Coloma de Farners i Sils, s’ha reactivat durant l’últim any i mig després d’un temps en standby. La plataforma No a la MAT Selva ha recuperat algunes de les accions de protesta i sensibilització contra aquesta infraestructura que, segons expliquen, no és necessària per garantir el subministrament elèctric de serveis clau de la comarca com el Tren d’Alta Velocitat (TAV), la dessaladora de Blanes o solucionar els problemes endèmics de subministrament a la Selva Marítima.

Sobre aquest darrer punt ha parlat aquest dijous al programa matí360 de Ràdio Marina el portaveu de la plataforma No a la MAT Selva, Xavier Amat, qui explica que a la Selva Marítima “no fa falta electricitat”. Segons Amat els problemes de subministrament estan més relacionats amb el manteniment i modernització de les instal·lacions que no pas amb un dèficit d’electricitat.

Amat també ha explicat la forta oposició del territori a aquest projecte i ha detallat les accions que es faran en els propers mesos des de la plataforma.

Foto: Un acte organitzat per No a la MAT Selva – ACN

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit