Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

WaterWorld arrenca la temporada reduint el consum d’aigua


El parc aquàtic WaterWorld, a Lloret de Mar, arrenca la temporada d’aquest 2023 en plena sequera però amb un conjunt d’inversions fetes que permeten reduir el consum d’aigua. El director del parc, Julià López-Arenas, assegura que “als parcs aquàtics movem molta aigua, però en gastem poca”. López-Arenas apunta que la majoria de l’aigua que consumeixen és per regar les plantes.

L’empresa propietària de WaterWorld i Aquadiver (a Platja d’Aro) va decidir el 2018 canviar el model de vegetació apostant per espècies auctòctones. A més, els dos parcs han anat substituïnt els aspersors per regs de gota a gota, un sistema que també permet reduir el consum d’aigua. Amb tot plegat, a Waterworld i Aquadiver, han aconseguit reduir 20.000 m3 el consum en els últims tres anys.

El director de les dues instal·lacions també ha detallat que les atraccions del parc aquàtic compten amb un circuit d’aigua tancat. Així, “pràcticament el 94% de l’aigua és la mateixa tota la temporada. A més, el 42% de tots els litres provenen dels dipòsits propis que tenen els dos parcs ubicats a la Costa Brava. L’objectiu, segons expliquen, és incrementar aquesta aigua provinent de pous propis per evitar haver d’estirar de la xarxa pública.

Foto: Aleix Freixas / Xavier Pi // ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit