Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vilobí celebra la Festa Major de Salitja


Vilobí d’Onyar celebra la Festa Major de Salitja del 12 al 15 d’agost. Durant quatre dies, l’ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats i concerts per a tots els públics.

La Festa Major de Salitja començarà el dissabte 12 al matí amb un repic de campanes, el 33é Triatló de Salitja i un Torneig de Petanca. A la tarda hi haurà Futbol lliscant per grans i petits. Dissabte, a la plaça major, també es farà el Sopar pinxo amb l’actuació de Xarim Aresté. A la nit se celebrarà el 31é Pinxorockibirra amb els grups Drinkin’ Brothers, Lazy Stars i Hard Buds.

Pel que fa el diumenge 13 d’agost, a la plaça Major de Vilobí es farà un vermut musical amb Tona Gafarot i Toni Molina. A la tarda serà el torn del Bicicrós memorial Joan Lleal. Al vespre es farà el Sopar popular amb l’actuació de The Bazaga’s.

El dilluns hi ha programat el 3r campionat de Kubb, que es farà a les 18 h als Delmes. A la nit, a la plaça Major, es farà el 1r Renca’lvol amb els grups Oxigen, Ysn Dudu, Masko i DJ Nür.

La Festa Major de Salitja de Vilobí acabarà el dimarts 15 d’agost. Al matí hi haurà missa solemne, amb la participació del grup Bímec, i, a la tarda, es farà el 44é Concurs Cançó de Salitja.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit