Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vilobí celebra la Festa Major del 8 a l’11 de setembre


Vilobí d’Onyar celebrarà la Festa Major del 8 a l’11 de setembre amb activitats programades per a tots els públics.

La celebració de la Festa Major de Vilobí arrencarà el divendres 8 de setembre amb ‘L’hora del conte’, a càrrec de la companyia La Sal d’Olot. El mateix divendres també es farà un taller de manualitats, el ball de gegants i el pregó de Festa Major, que enguany comptarà amb l’actuació de Northern Cellos i de l’humorista Peyu. Divendres també s’inaugurarà l’exposició 30 anys dels gegants nous. A la nit es farà el sopar popular amb DJ ASO. En acabar actuaran l’artista local Masko, l’Orquestra Diversiones i DJ NÀTURA.

De cara a dissabte, continuarà la celebració de la Festa Major de Vilobí amb la Festa de l’Escuma, el nomenament del vilobinenc il·lustre i l’espectacle de circ Kasumay amb la companyia Circo Los. A la nit hi haurà concert de Carla Miralda, exconcursant del programa Eufòria de TV3; i de l’Orquestra Maribel. També hi haurà sessió de DJ amb TWO DJ’S.

Per diumenge hi ha programades les Matinades, una cercavila de la Colla Gegantera de Vilobí pels carrers del poble. L’ofici solemne d’enguany comptarà amb la participació de la Principal de Cassà. Abans del dinar popular hi haurà una audició de sardanes. A la tarda es farà la XXXI Trobada de Gegants i Capgrossos. Al vespre es farà el Concert i Ball de Festa Major amb L’Orquestra Selvatana.

L’últim dia de la Festa Major de Vilobí coincidirà amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Així, s’ha programat l’acte institucional, seguit d’una audició de sardanes amb la cobla Principal d’Olot. Vilobí tancarà la Festa Major d’enguany amb un sopar popular i una festa DJ amb DJ’s LaVi Sound.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit