test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vilobí aprova el cartipàs per la legislatura 2023-2027


Vilobí d’Onyar ha aprovat el cartipàs municipal per a la legislatura 2023-2027. Així, el nou ajuntament el forma la coalició de JuntsXCat i VIU Vilobí, Salitja i Sant Dalmai.

L’alcalde, Joan Pagès (JuntsXCat), també es farà càrrec de les regidories d’Hisenda, Governació i Relacions Institucionals, Esports i Règim Intern, Administració i Seguretat Ciutadana. A més, Pagès també compartirà les regidories d’Urbanimse i Cultura amb Olga Guillem (VIU Vilobí, Salitja i Sant Dalmai). Guillem també serà la primera tinenta d’alcaldia i es farà càrrec de la regidoria de Comunicació.

Pel que fa a la resta de l’equip de JuntsXCat del cartipàs aprovat, Lluís Salvi serà el regidor de Protecció Civil i mobilitat, Pagesia i Manteniment, i Fires i festes; Laura Vendrell, de Transparència i Administració electrònica, Medi ambient, Promoció econòmica, Comerç i turisme i Educació; Núria Casals, de Benestar social i gent gran, Participació ciutadana i d’Entitats i associacions. Pel que fa a VIU Vilobí, Salitja i Sant Dalmai, Anna Corral es farà càrrec de les regidories de Joventut, Igualtat i Sanitat.

Al mateix ple, celebrat aquest dimecres, també s’ha aprovat el règim d’indemnitzacions. Com ha donat a conèixer l’Ajuntament de Vilobí, no hi ha cap regidor que tingui dedicació exclusiva o parcial. Així, les retribucions econòmiques seran exclusivament en règim d’indemnitzacions per assistència. En aquesta línia, s’ha aprovat que al llarg d’aquesta legislatura, l’assistència al Consell de Govern Municipal sigui retribuïda amb 360 €, en comptes de 410 €. A més, per aquesta legislatura no s’ha designat cap càrrec de confiança. D’aquesta manera, el nou govern preveu estalviar 43.358 € anuals.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit