test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres i la Fundació SERGI posen en marxa ‘ReHabitem’, una nova iniciativa per ampliar la borsa d’habitatges de lloguer social amb pisos que els cal una reforma

Si l'habitatge no està en prou condicions per a ser llogat, la Fundació es farà càrrec de posar-lo a punt i de fer l'acompanyament social posterior


L’Ajuntament de Vidreres i la Fundació SERGI han posat en marxa el projecte ReHabitem. Aquesta iniciativa consisteix a ampliar la borsa d’habitatges de lloguer social al municipi amb pisos que el cal una reforma no estructural.

ReHabitem consisteix a cedir temporalment a la Fundació SERGI un habitatge que no s’està utilitzant per poder-lo destinar a lloguer social. Així, aquest projecte es dirigeix a la població de Vidreres que tinguin habitatges buits i que es plantegin posar-lo a lloguer, assenyala el consistori. Des de la Fundació es faran càrrec de la gestió administrativa i, també, del pagament de la rehabilitació, tramitació de la cèdula d’eficiència energètica, assegurança multirisc gratuïta, bonificació de l’IBI i del cobrament mensual. Així mateix, l’entitat també realitzarà un seguiment periòdic al domicili i un acompanyament social a les famílies llogateres.

La Fundació SERGI és una entitat privada sense ànim de lucre que realitza acció social a les comarques gironines. A Vidreres, ja col·labora amb el consistori en l’atenció a persones i famílies vulnerables, pel suport en les polítiques municipals d’habitatge i en la creació d’una borsa de lloguer social i assequible amb habitatges cedits per particulars que no els cal cap mena de reforma. A SERGI tenen una experiència de quaranta-cinc anys en els camps de l’educació, l’habitatge social i el treball comunitari. Acompanyen persones i col·lectius que es troben en situacions d’exclusió per a millorar la seva qualitat de vida i fomenten la transformació de la nostra societat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit