Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres habilitarà els contenidors d’Aiguaviva Parc per fer-ne refugis pels gats de les colònies del municipi

A partir del juliol, el consistori començaran a dur a terme diverses actuacions en les 31 colònies que reuneixen prop de 500 gats


L’Ajuntament de Vidreres ha aplicat noves normatives adaptades per la gestió de les colònies de gats al municipi. A partir del juliol, el consistori començaran a dur a terme actuacions en les 31 colònies del municipi que reuneixen prop de 500 gats.

Des de l’Ajuntament apunten que les noves normatives s’ha fet d’acord amb les noves directius aprovades per la Generalitat. Aquestes, es refereixen a la protecció dels drets i el benestar dels animals i les seves afectacions per les entitats locals.

La setmana passada, Vidreres ja va celebrar una reunió amb les entitats i persones responsables d’alimentar les colònies felines del municipi. A la trobada, a banda d’acordar les noves normatives, també es va acordar implementar diferents iglús per poder alimentar els gats.

Així doncs, el consistori explica que per la instal·lació dels refugis es faran servir els contenidors tipus iglús de recollida selectiva de residus que a partir del mes de juliol es retiraran del barri d’Aiguaviva Parc. Aquests contenidors seran adaptats i condicionats per al nou ús destinat a refugis dels gats, apunta l’ajuntament.

El Projecte Gat

Vidreres també és un dels municipis on s’està duent a terme el Projecte Gat, de la Fundació Fauna. Es tracta d’una iniciativa de caràcter mediambiental i de salut pública i té l’objectiu de millorar el control i la gestió dels gats de carrer. L’Ajuntament apunta que al municipi, aquest projecte ha donat “resultats molt positius”.

A través del mètode (CER) Captura amb gàbies trampa, Esterilització i Retorn a la colònia d’una manera transparent, ètica i responsable, es pretén posar fi a la superpoblació de felins.

La Fundació Fauna, és una entitat sense ànim de lucre que recull les dades, dona suport, assessorament, formació, sensibilització i supervisió als col·laboradors del projecte mentre que l’Ajuntament vetlla pel bon funcionament del projecte destinant una partida pressupostària per realitzar les esterilitzacions mitjançant convenis amb veterinaris col·laboradors.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit