test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres ha celebrat l’11a edició de la Festa i Fira de les Flors i Tractoristes


Vidreres s’ha omplert de tractors i flors aquest cap de setmana. Ha sigut per la celebració de l’onzena Festa i Fira de les Flors i Tractoristes. Durant tot el cap de setmana, el municipi s’ha omplert d’activitats i visitants.

La principal novetat d’aquesta edició ha sigut el canvi d’ubicació. Així, l’esdeveniment s’ha mogut del centre de la vila a l’esplanada del pavelló municipal. L’objectiu, segons assenyalen des de l’Ajuntament de Vidreres, ha sigut potenciar la recuperació de la presència dels tractors. La trobada s’havia deixat de fer fa uns anys.

Pel que fa a la tractorada, enguany hi han participat 60 tractors, que han desfilat pels carrers de Vidreres. Alguns d’aquests tractors eren d’entre els anys 20 i 70 del segle passat.

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha explicat que de cara a l’any vinent estudien celebrar la Festa de les Flors i la Fira de Tractoristes de manera separada.

“Aquest any, tant la Festa i Fira de les Flors com la Fira de Tractoristes van juntes, però el que estem analitzant és la possibilitat que, ara és l’any vinent, fer que les dues fires puguin anar per separat. I així, d’aquesta manera, un cap de setmana puguem celebrar la Festa de les Flors i l’altre cap de setmana puguem celebrar la Fira de Tractoristes, donant-los la importància que per toca cada una d’elles.”

A banda de la desfilada, durant el cap de setmana s’ha desenvolupat un programa d’activitats. Hi havia entre tallers, concerts, espectacles de carrer, exposicions, artesania i el tradicional concurs de la pagesa i el pagès de ferro.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit