Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres es prepara per la Festa Major


Vidreres ho té tot a punt per celebrar la Festa Major. Entre el 31 d’agost i el 4 de setembre s’han organitzat un seguit d’activitats per a tots els públics.

La celebració de la Festa Major de Vidreres arrencarà aquest dijous 31 d’agost amb la tradicional bicicletada nocturna del Club BTT Vidreres. També es farà una exhibició de balls, grups locals i combos a càrrec de Creamus. El pregó de Festa Major vidrerenca se celebrarà el dia 1 de setembre a la plaça Lluís Companys. Enguany anirà a càrrec del grup de Teatre Juvenil i d’Adults del Centre Cívic Kakareo.

Altres activitats programades per la Festa Major són la celebració del Correbous, els XXXIIè Focs, una xocolatada popular, el correfoc o l’elecció de l’Hereu i la Pubilla, entre d’altres. A més, durant els dies de la Festa Major també es pot visitar l’exposició les Coves de Dalí, de Tano Macias, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Pel que fa a les nits, per l’escenari de Barraques hi passaran grups com Boom Boom Fighters & Cookah P, El Pony Pisador, Adala, Auxili o Les que faltaband.

Podeu consultar tota la programació de la Festa Major de Vidreres en aquest enllaç.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit