Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres comença la temporada d’excavacions al castell de Sant Iscle


Vidreres ha començat la temporada d’excavacions al castell de Sant Iscle. A principis d’aquest agost, l’equip arqueològic, encapçalat per Joan Llinàs d’Atri Cultura i Patrimoni, van començar els treballs que s’allargaran durant tot el mes.

Ajudes internacionals

Acompanyant Llinàs hi ha diversos joves, tant de Catalunya com de diversos països, que ajuden en les tasques arqueològiques mitjançant camps de treball. Els camps de treball, finançats pel consistori i la Generalitat, els organitza el grup Esplai Vidrarenc.

Per altra part, la coordinació i l’estructura de la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT), fa possible el contacte amb entitats internacionals per facilitar la col·laboració de voluntaris de diversos països.

Un castell d’història

El castell de Sant Iscle, part del Vescomtat de Cabrera, es va construir al segle XII i va estar en funcionament fins a principis del segle XVI. Des del 2005 s’hi han estat fent excavacions arqueològiques mitjançant camps de treball adscrits a la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, patrocinats per l’Ajuntament de Vidreres i gestionats pel Grup d’Esplai Vidrerenc i COCAT.

Foto: Ajuntament de Vidreres

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit