Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres acull la jornada ‘Cultivem el benestar emocional a la comarca de la Selva’


El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat la jornada ‘Cultivem el benestar emocional a la comarca de la Selva’. Aquesta jornada estarà dirigida per professionals de la comarca i es farà el 29 de setembre al Teatre Casino La Unió de Vidreres.

En el trancurs de la jornada sobre benestar emocional, es presentaran diferents experiències comunitàries i educatives de la comarca que promouen el benestar emocional. Entre els projectes que es presenteran durant la jornada hi ha Espai de Trobada de Sils; Emociona’t de Vidreres; Local Social de Massanes; Col·lecció d’aprenentatges de Riudarenes; i, Grup dones Horrat d’Hostalric.

A la jornada, a banda de dinàmiques en equip dinamitzades per referents de benestar emocional de la comarca, també hi haurà una ponència de la Dra. Carme Timoneda amb el títol ‘La gestió emocional des d’una mirada neuropsicopedagògica’.

Per participar a la jornada ‘Cultivem el benestar emocional a la comarca de la Selva’ cal fer una inscirpció prèvia en aquest enllaç abans del 17 de setembre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit