Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Veïns d’Arbúcies denuncien que han pagat 2,24 euros de més per una bombona de butà


Diversos veïns d’Arbúcies denuncien que han pagat 19,90 euros per una bombona de butà quan el preu real de les últimes setmanes és de 17,66 euros. Es tracta d’un sobrecost de 2,24 euros per cada bombona. Alguns d’ells s’han sentit enganyats i s’han queixat a l’ajuntament després de veure que el preu no coincidia.

L’alcalde del municipi, Pere Garriga, ha explicat a Ràdio Marina que han denunciat el fet a l’empresa distribuïdora per tal que posi remei:

“Hem detectat que hi havia una mala pràctica, no sabem si per desconeixement de la mateixa persona que reparteix el butà al municipi o si per una cosa volguda. El que fem nosaltres és denunciar aquest fet a l’empresa perquè es posi en contacte amb el seu treballador i puguin treballar per solucionar aquesta disfunció. I més, tenint en compte que el preu del butà avui en dia és a 17,66 ja”.

Per la seva banda el tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Atenció a les persones, Jaume Salmeron, assegura en declaracions a l’ACN, que ha rebut unes cinc queixes, sobretot de gent gran, a qui els hi havia passat el mateix.

El regidor ha assegurat que els responsables de l’empresa han garantit que esbrinaran què ha passat i prendran les mesures pertinents. Des de l’Ajuntament d’Arbúcies han denunciat aquesta mala praxi i lamenten que intentin aprofitar-se de gent “vulnerable” com la gent gran. De moment, desconeixen quantes persones estarien afectades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit